Detajet e hotelit

Garden Hotel icon

Adresa: Tahir Zajmi, Prishtinë
OpenStreetMap & OpenLayers - Marker Example

Dhomat


Shërbimet e hotelit

Wi Fi
Parking
Air Conditioning
Flatscreen TV
Conference Room
Room Service
Bar
Restaurant
Elevator
Fitness Center
Garden
Meeting Room
Security
Extra Bed
Bathroom
Telephone
TV
Desk

Përshkrimi

Hotel Garden është hotel i ri, dhe njëri prej hoteleve më presitigjioz, i pozicionuar 3 km larg qendrës së Prishtinës. Një hotel me shumë shije dhe stil, me një lartësi prej 4 kateve dhe 38 dhomave në total, të gjitha të dekoruara me shumë pasion dhe elegancë. Jeni te Mirëseardhur!