Detajet e hotelit

Emerald Hotel icon

Adresa: Magjistralja Prishtine-Shkup, Prishtinë
OpenStreetMap & OpenLayers - Marker Example

Dhomat


Shërbimet e hotelit

Wi Fi
Parking
Air Conditioning
Flatscreen TV
Conference Room
Room Service
Bar
Restaurant
Elevator
Fitness Center
Garden
Meeting Room
Security
Extra Bed
Bathroom
Telephone
TV
Desk

Përshkrimi

Emerald Hotel është më shumë se vetëm Hotel, me resortin e vet që përfshin objekte dhe salla të takimeve të cilat mund të shfrytëzohen për kuvende, ekspozita, konferenca dhe ahengje.Objektet e tij janë pa konkurrencë në Prishtinë dhe Kosovë dhe janë të dizajnuara për të ofruar kënaqësi dhe relaksim për mysafirët. Hoteli Emerald mirëpret mysafirët në një parajsë të stilit të civilizuar.Dukeqenë vetëm 10 minuta nga qendra e qytetit dhe 20 minuta nga aeroporti, Hotel Emerald është vend ideal për biznes ose për kalimin e kohës së lirë.