Detajet e hotelit

Golden Hotel icon

Adresa: Rr. "Motrat Qiriazi" Nr.118 Lagjja Ulpianë, Prishtinë
OpenStreetMap & OpenLayers - Marker Example

Dhomat


Shërbimet e hotelit

Wi Fi
Parking
Air Conditioning
Flatscreen TV
Conference Room
Room Service
Bar
Restaurant
Elevator
Meeting Room
Security
Extra Bed
Bathroom
Telephone
TV
Desk

Përshkrimi

Golden Hotel - Një botë vërtetë e artë! Që nga viti 2013 Golden Hotel ka tërhequr mysafirët me atmosferën e përsosur dhe shërbimet cilësore. Golden Hotel është një botë e artë në vetëvete. Një botë e qetë dhe ambient i pasur me shërbime cilësore dhe çmime të arsyeshme, që ofron një vend me mikëpritje të ngrohtë, të rehatshme dhe relaksuese. Për qëndimin tuaj kualitativ, me një stil modern arkitekturial, dekorim elegant dhe kualitet të lartë ofrojmë shërbime profesionale në 24h. Dhomat ofrojnë hapësirë të mjaftueshme me ajër të kondicionuar, tavolinë pune, LCD TV me TV kabllor me më shumë se 100 kanale, shërbim të personalizuar, internet wireless falas dhe vend parkimi. Golden Hotel gjendet në qendër të Prishtinës, në distancë 5 minuta prej shumicës së Institucioneve të Qeverisë së Kosovës, Agjensisë së Kombeve të Bashkuara, Komisionit dhe Këshillit Europian. Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës është vetëm 15 minuta larg nga hoteli.