Politika e anulimit & kushtet e privatësisë

Politika e anulimit

Në qoftëse klienti i përmbahet politikës anulimit të hotelit dhe bën anulimin e rezervimit mbrenda kohës se caktuar nga hoteli, atëherë 100% e të hollave do të kthehen tek klienti, por në qoftëse klienti nuk bën anulimin e rezervimit mbrenda kohës se caktuar nga hoteli,atëherë shuma e vlerës për natën e parë do të ndalet dhe shuma e të hollave të mbetura i kthehen klientit.
Shënim: Koha për anulimin e rezervimit (p.sh 48h) caktohet nga vetë hoteli sipas rregullave të tyre.

Kushtet e privatësisë

Politika për informacionet tuaja personale. Ne kemi ndërmarrë të gjitha masat për të mbrojtur të dhënat tuaja personale. Çdo informacion personal do të përdoret vetëm për të plotësuar rezervimin tuaj. Në asnjë mënyrë nuk do të keqpërdoren të dhënat tuaja personale.